Sunday, 11 March 2012

5
Komen

Remaja Dan Toreh..:)

Hye people..!!
Oke..nk share nan ampa sume psal satu cerita ni..
CERITANYA MACAM NI:
Td aq n cousin aq p PERLIS n kmi jalan2 la kat BUKIT KAYU HITAM..lps plih sume barang yang kami nk beli..aq pon p la beratur kat kaunter pembayaran tuh..kat dpan aq nih ada sorang pompuan dalam lngkungan 17-20 thon tgh wat pembayaran..n tetiba aq ternampak something kat tgan dy..nk taw bnda pa??ha!!nama pkwe dy la kot..R.A.Z.I.F..
Oke..in fact..bnda ni ialah satu fenomena yg dah lama berlaku..tp aq plik la coz bnda ni smakin hari smakin trok..bkn la nk jga tpi kaen orang tp entri ni skadar nk menyedarkan sstgh pihak yg msih x sdar..ada yg kata toreh tgn ni ialah BUKTI CINTA seseorang kpd seseorang..logik ka??sanggup skitkan diri sendiri sebab cintakan orang laen??WTH??klo org tu da sah2 jadi milik ampa x pa la..klo la tetiba ampa CLASH..x ka SIA-SIA ampa toreh tgn tuh??oke..jom kta tgok pic yg aq smpat cri td..
 SEE..NAMA SAPA KT TANGAN TUH??
 NI PON SAMA..
TGOK..MENYAKITKAN KAN???
Kat sini aq nk share link yg related dgn en3 ni..tgok la ek..best!!http://youtu.be/2tQ2NMCnhsA

P/S-Kepada sesapa yg nk try wat tuh..x pyh la..wat pa nk siksa diri utk buktikan cinta ampa kpda org yg blom tentu jd milik ampa???tp klo nk wat jgak..UP 2 YOU..aq x ksah..bkan aq yg saket..:)
Love..
alya..:)

Have a blast gais..xoxo

5 comments:

  1. betul2 ... org yg wat sume tu tak pk pnjg .. dari cedera kan diri sendiri baik wat bende yg berfaedah ... if TRDESAK sgtt nak BUKTI KAN CINTA tu, tak yah lahh sampai wat cam tuu .. tu sume pekara BODOH .

    ReplyDelete
  2. betul2 ... org yg wat sume tu tak pk pnjg .. dari cedera kan diri sendiri baik wat bende yg berfaedah ... if TRDESAK sgtt nak BUKTI KAN CINTA tu, tak yah lahh sampai wat cam tuu .. tu sume pekara BODOH .

    ReplyDelete
  3. tak guna seksakan diri kepada benda2 yang takde faedah langsung ... uh .. benci .. hehe . emotional lak .. kehkehkeh ... btw , Allah n rasul tu almost importnt ... singgah sini dear :)

    ReplyDelete
  4. kill them before they breeds!!!!buat keje takde pekdah..baik tikam diri sendiri je tros..hahha

    ReplyDelete
  5. masyaAllah.. bercinta smpai.xngat Allah dah ni.. takot la skit dgn Allah.. ni kira bercinta secara Haram.dah ni sbb bnde ni.mndtgkn kemudaratan dri.. hurmmmm xphm den bercinta smpai thap begini

    ReplyDelete

Hye chumell n handsome..
komen disini k??