Monday, 28 May 2012

6
Komen

1 pagi..LEFT 4 DEAD 2 punya pasal..

Hyee peeps..asslammualaikum..*rasa mcm da lama tak bagi salam..hee~
Hurmm..actually..x dak benda HOT pon nak story..*aceeh..bajet selama ni aku dok story pasal benda hot..semalam aku teman FAIZ menumis untuk preparation meniaga nasi ayam esok..haaa...maybe hampa semua x tau..tok aku ni ada kedai nasi ayam..kat JELUTONG,PENANG..dah baca mai oke?hhaha..kepada sesapa yang x kenal FAIZ..tekan DISINI..
HA..NI LAGI SATU PIC DIA..
MUKA MACAM TENGAH NGANTOK JA..HEE~
masa tengah tengok dia tumis..dia ajak teman dia p CC*Cyber Cafe kat MUTIARA HEIGHT..aku yang memang tengah boring tahap CIPAN ni pon ikot lah..before pi CC aku singgah rumah dia..tunggu dia mandi n bersiap..sementara tu aku sembang dengan CIK ZAH*mak Faiz..mak saudara aku..masa Faiz tengah siap..hujan turun lebat gila..adoii..kacau plan betoi..tapi sepupu aku ni punya la ketegaq..dia nk p jugak..nasib baik MUTIARA HEIGHT tu tak jauh sangat dari rumah..*jalan kaki sat ja sampai..kami pon amik payung p la sama2..elok sampai ja angin kuat gila..habis ROSAK terus payung tuh..payung yang faiz guna tu patah..payung aku pulak nasib baik selamat..hehe..cuma terkeluar ja..hee~memang sejuk gila lah time tuh..baju basah kot..masuk pulak dalam CC ada air-cond..lagi la menambah kesejukan yang sedia ada..huh!kami layan LEFT 4 DEAD 2..tak sedar kot..cepat ja masa berlalu..kami p dalam pukul 10.30p.m..tetiba pukul 12.30pg CIK ZAH hantar mesej kat FAIZ..
bila nak balik??satgi tok marah ipah..da pukul 12.30 pagi dah..dah la dengan hujan lebat..
*ipah tu nama timangan aku..nk tw Faiz balas apa??
sat2x nak habis da..
senang ja dia jawab..pas tu kami pon sambung main la..tapi dalam hati takot jugak la tok marah..dia dah la tak bagi keluar rumah..nasib baik ada DALINA kat rumah..so..tok aku tu tak bising la sangat..lagipon masa keluar rumah aku tak gitau nak p CC..aku kata nak p rumah CIK ZAH..heee~idea maw bernas...*idea FAIZ..bukan idea aq ekk!sapa yang tak kenal DALINA tuh klik DISINI..
SATU LAGI PIC DIA..
Main pnya main..sekali lagi mesej masuk..time tu da pukul 1 pagi kot..tuuu dia..main game sampai tak ingat dunia..pas tu kami pon balik la..still balik dalam hujan..huhu..nasib bek payung aku tu bole digunakan..haha..Faiz punya payung??da rosak..jalan dalam hujan la..haha..BTW..thanxx to 
FAIZ N DALINA..serius best gila game tuh..
"Without HUMOR..life is SUCKS..
Without COURAGE..life is HARD..
Without LOVE..life is HOPELESS..
Without FRIENDS like you..life is IMPOSIBBLE"
love..
alya..








Have a blast gais..xoxo

6 comments:

  1. Woahhh ! layan life 4 dead ke..
    mehhh main online jommm :)

    (http://syedsalleh.blogspot.com/)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee...jatuh cinta kat left 4 dead..gila AWESOME..jom lawan nanti..

      Delete
  2. uncle pun main gak hihihi....btw kat mana kedai nasik ayam? jelutong? ngehehehehe boleh uncle pergi santap kat sana hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..jelutong..mai la nanti..nanti kita lawan left 4 dead..tgok sapa menang..haha..

      Delete
    2. orang nak pi makan bukan nak main game hahahaha....takpalah..nanti uncle pi main sama..lagipun bukannya terer sangatpun..dok asyik terkejut je time main..

      Delete
    3. hehee..ye ke uncle nk datang??uncle tinggal kat mana??

      Delete

Hye chumell n handsome..
komen disini k??