Thursday, 7 June 2012

16
Komen

B.O.Y.Z jangan...!

Hye peeps..
Oke..harini entry aku bertajuk..B.O.Y.Z jangan...!hehee..tajuk ntah pa pe..mesti hampa sume akan kata.."awat lah minah sengal ni tetiba ja cakap jangan.."
oke..sebenarnya aku saja la berJOGGING dekat laman rumah FACEBOOK tadi..tetiba ja aku teringat tentang status yang kawan aku update 2/3 hari lepas..nak taw dia kata pa??
*klik pada gambar untuk tumbesaran..:)
ha...ayat ni dia amik dari USTAZ AZHAR IDRUS..x kenal??apa lah hampa ni..nampak sangat jarang dengar ceramah macam aku..haahahaaa*perasan + over sat..
ha..ni la ustaz tu..oke..aq tak mo cakap banyak2x..kepada lelaki2x diluar sana..fikir-fikirkan lah..:)

                      "LIFE is OCEAN..
                        sail it.."


Have a blast gais..xoxo

16 comments:

  1. ustaz azhar mmg best..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3x..best gila ceramah dia..

      Delete
  2. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 219 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..Faris..thanxx coz sudi jalan2x kat sini n sudi komen..insyaallah kita akan jadi kawan..

      Delete
  3. semua yg tulis tu lengkap untik ci die buat kitew.. haha
    rindu plak kat sidie.XD

    ReplyDelete
  4. Ha3..syed tak minat persepsi ustad tu sgt pown, or worse terus tak kenal :p but i have my own perception that everyone is equal, no matter girls or guys.. so respect is one of the important things that is needed to be made

    (http://syedsalleh.blogspot.com/)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow..interesting comment..tp perception yang syed kemukakan tu mmg betul pon..RECPECT each other..:)

      Delete
  5. uncle ada buku ustaz ni..tapi tak pernah pergi ceramah dia..cuma tengok kat youtube jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..alya pon sama..x pernah jumpa tp selalu tgok youtube je..AWESOME kan ustaz ni..

      Delete
  6. Ustaz ni lawak. hehe =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..suke je bila dengar ceramah dia..

      Delete
  7. Replies
    1. hahaa..awak pnggil dy ustaz yuotube??lawak lah..

      Delete
  8. Replies
    1. betul..suke gila bila dengar ceramah dia..

      Delete

Hye chumell n handsome..
komen disini k??