Friday, 8 June 2012

12
Komen

Adoy..sesat ka Abang Posman??

Hye peeps..
Oke..ada berita baik nak story kat hampa semua ni..ingat tak entry pasal RESULT aku yang teruk beberapa hari lepas??hah!aku sure hampa tak ingat..oke..kalo tak ingat tekan DISINI..Ha..da baca..oke..sebenarnya entry tu da tak VALID..hehee..sebenarnya masalah ni timbul akibat daripada kesilapan teknikal kat maktab..huh..aku rasa lega gila..ALHAMDULILLAH..
hurm..alhamdilillah..aku masih diberi peluang untuk perbaiki kelemahan diri aku..sekarang aku tengah tunggu result sebenar aku..posman tak hantar lagi..dah sesat ke apa ni..sebelum ni sampai ja result tu kat umah..hampa semua doakan aku tau..semoga result aku tak lah teruk macam haritu..jangan risau..aku akan update result sebenar aku nanti..heee~*eleh..hampa bkan kesah pon sangat kan..tak pa..kepada sesiapa yang kesah..nantikan entry pasal result tu oke..ha..next..sedar tak sedar..cuti sekolah da nak abis..aku akan balik maktab esok..(SABTU..9/05/2012)
see..BACK TO SCHOOL..sedih kot..rasa sat ja cuti 2 minggu..nanti da tak bole BW..aku kena cakap bubby kat MR.FACEBOOK and MR.BLOGGER..hurmm..sedih..lepas ni kena balik maktab n teruskan hari2x yang sibuk n memenatkan..:(..untung lah budak sekolah kementerian..tu ja la kot untuk hari ni..maybe da tak dak post selepas ni..almalklum lah..aku dok asrama..bubby peeps..



Have a blast gais..xoxo

12 comments:

  1. esok? cepatnya. hee. Semoga dapat result yang baik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanxx sally..aminnn..ye..esok alya da kena blik asrama..

      Delete
  2. awhh... adix Syaf doakan awk punye result x teruk... Btw BTS huhuhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..thanxx coz sudi doakan adik..btw..nk tanya BTS tu apa akak??

      Delete
  3. Good luck ! hope you achieve with flying colours..

    (http://syedsalleh.blogspot.com/)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee..oke abg..doakan tw...

      Delete
  4. semogee dapat result yg cemerlangg . Aaamiin , BW Here ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanxx doakan saya..sory la lmbt blas komen awak..saya blek asrama..ni pon blek kmpung coz ada cuti isrk mikraj..

      Delete
  5. gud luck... hrp2 result gempak nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..harap2x termakbul doa awak..thanxx doakan saya..sory la lmbt blas komen awak..saya blek asrama..ni pon blek kmpung coz ada cuti isrk mikraj..

      Delete
  6. Good luck. Wish you have a great result. hehe =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/my-birthday-on-this-year.html

    ReplyDelete

Hye chumell n handsome..
komen disini k??