Monday, 12 November 2012

3
Komen

MR.C i hate you..!!

*marshmallow ini hanya hiasan semata-mata..
Hye peeps...
Lama aku tak update kan?sorry..actually aku busy and x dak idea nak update pasal apa..tapi sekarang da dapat idea sikit..aku nak cerita pasal MR.C..agak-agak..sapa MR.C ni??haha..jangan salah faham eh..C yang aku maksudkan kat sini is cigarette...rokok ni la satu-satunya benda yang bole wat aku tension..actually hari Ahad yang lepas..tok(datuk)aku dari Penang ada kol..dy ajak kuar pi Perlis atas urusan tertentu..masa jumpa ngan tok aku ni..bole pulak dia smoking...adoy...kalo dulu aku tak kisah sangat pasal bau rokok ni sebab bole dikatakan aku dah terbiasa..ya la..dulu kebanyakan kawan-kawan lelaki aku..and pakcik-pakcik sebelah rumah ni ada ja yang merokok..cuma sekarang ni dah laen..sejak aku masuk asrama..dah lama gila aku dah tak bau asap rokok..bila bau balik rasa pening kot!!nak termuntah pon ada..last2x..aku bengang sangat..aku update kat MR.TWITTER..tu ja yang aku bole buat..tak kan nak marah tok aku tu kot..cucu derhaka..hahaaa..
 *klik untuk tumbesaran dugro yea..
ha...entri ni bukan aku nak suruh smoker untuk stop smoking..aku tau susah untuk berhenti..*tapi kalo stop bagus jugak..but..kalo para smoker pakat tak mo behenti..tolong jauhkan diri anda dari orang-orang disekeliling ketika anda merokok..orang yang hidu asap rokok..lagi teruk padahnya dari orang yang merokok..okey??
see..kat kotak rokok pon da ada amaran..siap dengan gambar lagi..tapi tak semua orang yang memandang serius tentang perkara ni..
so...kesimpulannya ambil la pengajaran dari entri ni..kepada adik-adik..abang-abang,kakak-kakak and semua yang membaca,,jauhkan diri anda daripada perokok ketika mereka sedang merokok..kat sini aku letak link..TIPS-TIPS BERHENTI MEROKOK..Kalo berminat..sila la klik pada tulisan bergaris tu k??tak rugi pon kalo anda baca..bubby peeps...                                                                  

Have a blast gais..xoxo

3 comments:

  1. Betul laa, bau rokok boleh bikin sesak nafass woo...

    ReplyDelete
  2. ish22.... sapa yg dok merokok depan org ni... ish2....

    ReplyDelete
  3. pening kalau bau rokok. rasa nak marah pun ada. haha

    ReplyDelete

Hye chumell n handsome..
komen disini k??