Sunday, 31 August 2014

9
Komen

the things that i really want!

Hye peeps..
So harini memang mati kutu dok kat rumah..tak dak apa nak buat..hihiks..bila dah
boring tahap 7 juta megawatt..memang blog ni lah kan yang jadi mangsa..hehehe..
just wanna share with uolls..THE THINGS THAT I REALLY WANT!
hahhaaha..kalau ada yang terfikirTYPICAL GIRS mesti 
suka COSMATICS..suka JEWELRY..and all those ACCESSORIES..kan?hahaha..aku tak suka yang tu..i hate make up..seriously..hahahaaha..than..apa yang aku suka??
I DO LOVE NOTEBOOKS
Buku nota memang berdozen kat rumah..padahal kosong ja semua..gedik beli sebab nak buat koleksi lah kononya..hahahah..
I DO LOVE NOVELS
novel pon bole tahan banyak..selalu beli and tukar dengan kawan..hehee..ada juga niat nak jual kat pemborong novel terpakai..tapi tak tau nak cari kat mana dowh..anyone tolong kiteww??hahah
I DO LOVE SHOES

yeahh..kasut..i do love it damn much!tak tau kenapa..but..klau tengok sesapa..benda first yang aku pandang kasut dia..hahaha...tak kisah laa pump ka..flat ka..heels kaa..wedges jaa..boots ka..i love it!
I DO LOVE HANDBAGS

next is handbag..!aww..jatuh cinta kal ke sejuta..hahhaa..
I DO LOVE WATCH
jam!tak dak rantai tangan emas tak aa..asalkan ada jam tangan..haahaa..seriouslyy!!
HAHAHAA..semua ni..kalau jumpa kat mall..memang rasa nak jerit ja..haha..yeaah..tapi selalunya 
kalau nak handbag baru..kasut baru..novel baru..memang kena simpan duit sendiri la..
tak mintak dah kat mak abah okeyy..nk bergaya kan??kena la berdikari..hahaha..but then i realize that all those favorite stuff enhance me to study hard..
get a good job..earn money and buy it..hahahaa..
Anytime aku rasa malas study..aku akan cakap..
"Alia..kalau hang nak kasut branded..bag branded..jam branded..lebih baik study elok2!
dapatkan kerja yang elok..pastu bole beli banyak2"
hahhaa..tapi aku tak DEMAND okeyy..kalau ada duit..beli..kalau tak dak duit..tak yah la beli kan??jangan la pulak memegang motto BIAR PAPA ASAL BERGAYA..
hahahah..just berdiri atas kemampuan sendiri..kan?
And the last things that i want is A MAN that will be with me..no matter what..
stay by my side me with my ups and down..accept my weakness and the bad side of me..
hahaha..so..abes dahhh!!hahahaa..sekadar perkongsian..mana lah tau lepas ni ada yang nak kasi hadiah kat aku kan??hehee..berangan la aliaa....so byee guys!!do leave yr footstep at the chatbox okeyy??do leave your comment..n i will visit u back!





Have a blast gais..xoxo

9 comments:

  1. haha. comel2. akak suka mekap. tak baca novel sangat. tapi, kasut, beg and jam tu mmg akak suka. hahaha

    ReplyDelete
  2. haahhaahaha..yea kaa..saya x pandai make up pon..simple2 bole laa..yg lain tu mmg surrender

    ReplyDelete
  3. "Alia..kalau hang nak kasut branded..bag branded..jam branded..lebih baik study elok2!
    dapatkan kerja yang elok..pastu bole beli banyak2"

    saya suka saranan ini.

    blog yang ringkas dan tidak semak. tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. BHAHAHAHAHA..thanxx for the compliments!

      Delete
  4. hi, mamamyja here. i visit and comment u back. ngeee
    if dont mind, follow ar kita back. ngeee

    ~mamamyja~

    ReplyDelete
  5. Bobo im so bored so i stalk ur . it inspire me somehow. Nice n suka baca 😍😁😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. cis..stalker..hahhahaha

      Delete
    2. Tulis byk2 lg . waiting for entry about fivers more

      Delete

Hye chumell n handsome..
komen disini k??