Sunday, 23 December 2012

11
Komen

What??!!nightmare!

Hye peeps..!
Wanna share about my life in PENANG!!Seriously it is a NIGHTMARE!!
Seumur hidup aku...aku tak pernah langsung membayangkan hidup aku dikongkong!!actually life kat sini  is not too bad..kat sini aku bole shopping sampai tak ingat dunia with my beloved AUNTY!!!thanxx cik zah...but sometimes aku rasa kurang selesa with my dad!!you know what..aku baru keluar rumah 15 minit..and he said..."SUKA SANGAT MERAYAU"..!dalam hati aku..."WHAT??!!"aku baru kuar 15 minit...tu pon dengan sepupu PEREMPUAN aku..yes!memang aku perempuan..but i have my own life!!!aku da besar..aku tau jaga diri aku...selama ni pon memang tak dak sesapa yang GUIDE and CONTROL aku..semua benda aku buat sendiri...aku da terbiasa dengan hidup macam tu..kat asrama aku jaga diri aku sendiri...bila nak apa-apa aku akan cari sendiri...aku tau jaga diri aku...but..bila tiba-tiba aku kena CONTROL macam ni..aku rasa rimas...aku kena belajar semua benda..
aku kena belaja jaga adik..uruskan baju adik-adik!!!seriously!!!aku tak suka..aku tinggal di asrama..aku da terbiasa hidup dengan kawan-kawan..jaga diri sendiri..BUT ONCE aku kena jaga adik-adik aku..aku jadi rimas...!!dalam hati aku.."woi!!!pepandai la hampa jaga diri sendiri!!"aku cerita benda ni kat aunty aku..and she said..."tak pa...pengalaman baru untuk hang.."bila fikir balik..memang pengalaman baru..tapi aku tak bersedia...benda ni jadi terlalu mendadak!!i tell this things to MR.NUR'ASHRAF FARIS...i didn't said that he is the best listener..tapi bagi aku..dia la satu-satunya lelaki yang faham situation aku..kadang-kadang dia pon x setuju dengan cadangan gila dari otak aku ni..tapi sekurang-kurangnya dia x MENDESAK aku..dia akan cakap..."okee...tenangkan fikiran tu..jagan fikir apa pon.."and sometimes dia sendiri akan bagi pendapat dia..dia selalu ada bila aku perlukan dia..dia selalu ajar aku untuk jadi lebih matang...dia buat aku untuk jadi lagi kuat..he always said.."dah..jangan merungut..syg kuat kan??allah tak kan uji syg..klo syg tak mampu.."thanxx dear..I LOVE YOU SO DAMN MUCH!!awak da banyak sangat ajar saya...thanxx awak..!!sayang awak sangat2..

saya perlukan awak!!saya selau perlukan awak...thanxx tau sebab selalu ada dengan saya..sibuk macam mana pon..awak tak pernah abaikan saya...i will never stop loving you...!!
that's all!!bubbyeee!!!

Have a blast gais..xoxo

11 comments:

  1. hehe..sbo2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mna nk sabar..:(
      sedih gila kootttt

      Delete
    2. alolo...xmo la sdih..xbest

      Delete
    3. hehehee...best bila sedih..ada org caring..

      Delete
  2. mmg la...tpi ada org tu xska syg dy sdih2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehe...syg dia nk sedih jgak!!org tu x suka??hurrmmm:(

      Delete
  3. mna ada...sdih ka hepy ka ska..tpi xmo la..smile

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..ye syggg.ayg snyum:)..puas hati??hhehee..cyg abg sgt2x!!

      Delete
  4. mcm x ikhlas ja snyum...hehehe

    ReplyDelete
  5. hahaha...nk bt apa??

    ReplyDelete

Hye chumell n handsome..
komen disini k??