Tuesday, 4 March 2014

2
Komen

i am back yo!!

Assalammualaikum..

hye peeps..dah berkurun aku tak menyemak kt blog yang memang tak cantik ni kan??tak pa..blog ni ada sentimental value yang tersendiri..hehe..

selama ni memang tak sempat nak update blog la...busy...sekarang ni da jadi penganggur terhormat kat rumah baru sempat nak update..tu laa..da elok2 kerjaa..p berhenti..haahaha. penat weh cari duet!

nak tengok tak apa aq beli dengan gaji tuh??haha..aku sempat beli jam ja!!sengal kan??duet laen semua tak taw habis kot mana..hehe..cantik x jam??


haa..ni ja yg aku sempat beli..btw..thanxc kat sapa yang kata cantik tuh..hahaa..#perasan satt..btw..sekarang ni aku tengah tnggu result spm..so pray the besf for me k???takot weehh..setakat ni dulu kot..salam sayang...XOXO..

Have a blast gais..xoxo

2 comments:

  1. cantik jam kaler putih. nampak stailo. so skang buat apa je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrAng dok kt umah jer laaa..tnggu result spm..hhuhu..ngeri...

      Delete

Hye chumell n handsome..
komen disini k??